Zse­ni­á­lis: ezért ne dobd ki soha a régi, meg­ko­pott le­pe­dő­det


2016 augusztus 9. Molnár Hédi ripost.hu

A régi, meg­unt, meg­ko­pott le­pe­dő­ket na­gyon sok min­denre tudod hasz­nálni, ér­de­mes el­rak­nod!

Minden háztartásban akadnak régi, megkopott, kicsit kibolyhosodott lepedők. Biztos nálad is akadnak ilyenek, soha ne dobd ki!


Mutatunk néhány ötletet, mire tudod használni ezeket a régi ágyneműket.

Strandoláshoz – piknikhez

A régi gumis szélű lepedőddel meg tudod akadályozni, hogy a strandon, vagy a szabadban homok, vagy bogarak kerüljenek a közeledbe. Csak a négy sarkába kell valamiféle nagyobb tárgyat tenned, és máris kész az elkerített, biztonságos területed, hogy élvezhesd a pihenést.

Kutya a lakásban – autóban

Takard le a kanapét, vagy azt a matracot, ahol fekszik kedvenced, és nem kell azon gondolkodnod, hogyan fogod eltüntetni a szőrszálakat az ülőgarnitúrádról. De ugyanezt teheted a kutyád matracával is, és sokkal könnyebben tudod tisztán tartani a fekhelyet.

De az autó hátsó ülését is könnyen letakarhatod, mielőtt bárhová is utazol, és máris viheted a kutyád.

Kert – palántaágy

Ha magas palántaágyat készítettél a kertbe, egyszerűen rá tudod húzni a gumis lepedőt, ha meg kell védened bármitől is a növényeidet.

De akkor sincs semmi gond, ha simán a földben lévő virágaidat akarod védeni. Csak négy vízzel/homokkal teli vödörre lesz szükséged, amivel kifeszíted, és máris kész a lepedő védőhuzatod.

Vasalódeszka-huzat

A  régi egyszemélyes lepedőt remekül tudod vasalódeszkára használni. Fogj néhány biztosítótűt, tűzd össze alul, és már készen is van!

Tipp

A régi babalepedőket is remekül tudod ezekre használni

 

via ripost.hu

Vélemény, hozzászólás?

Elérhetőségünk

Lakáj Textil

Budapest 1181

Havanna utca 42.

Phone : +36 20 355 5270

Email : info@lakajtextil.hu