Hogyan tartsd rendben az ágyneműket?


forrás: kp.hu

Körülvéve puha párnákkal és takaróval, a legjobb módja annak, hogy kipihenjünk egy hosszú és nehéz napot. Hasonlóképpen, egy puha és bolyhos törülköző tökéletes vége a forró zuhanynak vagy fürdőnek. Miközben élvezzük ezeket, fontos megjegyezni, hogy amíg nincsenek használatban a textilek, a tárolásuk ugyanolyan fontos. Hasznos tippeket és trükköket gyűjtöttünk össze, hogyan tarthatjuk az ágyneműt tisztán, rendezetten és szépen.

Nem kell beruházni nagyon drága kosarakba, nem feltétlenül szükségesek ugyanis a jó tároláshoz.

Szánj rá időt, hogy végignézd pontosan mire is van szükséged. Legyél kegyetlen és a nem használt darabokat szelektáld ki.

Szelektáld ki azokat az ágyneműket, amiken lyuk van, szakadtak vagy bármilyen sérülés található rajtuk. Igazából egy ágyhoz számolhatunk egy teljes szettet és egy cserét. Mindössze ezekre van szükség.

Tárold az ágyneműket úgy, hogy egy szettben minden kéznél legyen.

Tarts egy adományozó zsákot otthon, amikor megtelt eltudod vinni valamelyik jótékonysági szervezetnek. Jót teszel és közben a felesleges tárgyak se gyűlnek otthon.

Az ágy alatt is bőven elfér egy tárolódoboz, rengeteg lehetőséget adva arra, hogy még több dolgot elrejtsél a szem elől.

Kategorizáld funkciók szerint az ágyneműket, törülközőket és rakd mindig a kialakított helyére, így sokkal könnyebb rendben tartani őket.

 

Vélemény, hozzászólás?

Elérhetőségünk

Lakáj Textil

Budapest 1181

Havanna utca 42.

Phone : +36 20 355 5270

Email : info@lakajtextil.hu