Stresszmentesítő túrák hölgyeknek a festői Bükk-hegységben


2017-03-02 blog.szallas.hu

Hölgytársaim, figyelem! Stresszmentesítő túrasorozatot indít márciustól a miskolci turisztikai szervezet a Miskolchoz és Lillafüredhez közeli erdei útvonalakon hölgyek számára! A program célja, hogy segítsen a hétköznapokban felhalmozódott feszültséget feldolgozni, a természet közelségével harmóniát teremteni test és lélek között.

Ugye jól hangzik? 🙂

Fontos tudni, hogy a legtöbb túrával ellentétben nem a teljesítmény kap fő hangsúlyt, hanem a túravezetők és a túrát kísérő szakértők segítségével a gyaloglásnak a célja maga a megtett út lesz.

A túrázás, a mozgás „következménye”, hogy a megtett út során, a szervezetben boldogsághormonok, endorfinok szabadulnak fel:

-jótékony hatással van a fájó hátra,

-csökkenti a testsúlyt

-segít a testben fokozni a véráramlást,

-karbantartja a szívet

-fő élettani hatása, hogy a vérnyomást, és ezáltal az idegességet is csökkenti

-a tiszta, friss levegőtől az agy is több oxigénhez jut, így gondolatok is tisztává válnak.

Feltöltődni vágyók számára, D-vitamin pótlásra, kiváló tavaszi túrát kínál a turisztikai szervezet márciusban, „Napfénygyűjtés” címmel. Áprilisban a nőiesség, a finomság kerül előtérbe, felfedezhetjük a bennünk élő kacérságot, nyitottságot a „Virágterápia” a Bükkben kiránduláson. Májusban az erdő hangjai, júniusban a barlangok mélysége, a nőben rejlő ősi erőt, a kristálytiszta források a lelkekben élő tiszta vágyakat hozzák majd a felszínre. Szeptemberben, az őszre hangolódva, a befelé figyelés lesz a téma, az országos hírű bükkszentkereszti gyógyító köveknél, októberben pedig változatos színek látványától és az őszi erdő illatától lazulhatnak el a színterápiás sétán.

Vélemény, hozzászólás?

Elérhetőségünk

Lakáj Textil

Budapest 1181

Havanna utca 42.

Phone : +36 20 355 5270

Email : info@lakajtextil.hu