Blog

Bejegyzések:

Ilyen luxusjurtából kevés van a világon

24.hu 2018. 07. 09 Csak formájukban emlékeztetnek hagyományos társaikra. A jurta a vándorló nomádok, a honfoglalás előtti magyarok praktikus lakóépülete volt. A nagy állattartó közösségekhez köthető életforma során alakult ki ez a rácsos falú, kupolás tetejű, nemezzel borított, sátorszerű építmény. A jurta jelentősége abban állt, hogy szétszerelve könnyen tovább lehetett vele vándorolni, ami az évszakok változása által meghatározott sztyeppei életmód a költözködés szempontjából rendkívüli fontossággal bírt. Ma […]

A minőség a különbség – Lakáj Textil

2017-11-29 szallas.hu A gazdasági-pénzügyi válság a hazai szállodákat is arra kényszerítette, hogy a szakmai, hosszú távú megfontolások helyett a túlélésre fókuszáljanak. Mindent megelőzött a költség csökkentés, a szállodák a beszerzés során „árat vettek”, aminek következtében nem egy helyen megbomlott az egység a kifelé kommunikált minőség és a valós tartalom között.

Félévenként ki kellene dobni az ágyneműt

2017-05-02 www.hazipatika.com Allergénként viselkedhet Piszok, faggyú, poratka és elhalt hámsejtek sokasága gyűlhet össze a régi párnákon – egy szakértő éppen ezért javasolja, hogy hathavonta cseréljük ki őket. Más úgy véli, hogy a poratkák akár asztmát vagy allergiát is okozhatnak, így érdemes gyakran mosni őket.