Tevékenység

Szállodai frottír termékek

Szállodák, hotelek – gyógy- és wellness fürdők – panziók számára forgalmazzuk kiváló török frottírból készült hotel / szálloda törölközőket, kádkilépőket és köntösöket. Ezen termékek kiszolgálják a legmagasabb minőségi igényeket. Törökországból származó frottír termékeink  100% tiszta pamut alapanyagúak,  ezért rendelkeznek kiváló nedvszívó tulajdonsággal.

Szálloda textil

Szállodai ágyneműk

Széleskörű magas minőségű professzionális szállodai ágynemű (lepedő, ágynemű huzat) termékeket fogalmazzunk, ahol az alapanyagok között megtalálható a tiszta pamut, és a kevertszálas szöveteket is. Jó minőségű textilt csak jó minőségű alapanyagból lehet előállítani!
Választáskor figyelembe kell venni a felhasználás jellegét, valamint az enteriőrt.

Szállodai párna, paplan

Széles párna és paplan választékunknak köszönhetően nálunk megtalálja a megfelelő professzionális terméket, amely megfelel a szállodaipar és a vendéglátás magas szintű követelményeinekPaplanjaink és párnáink alapanyagának köszönhetően higiénikus, nem allergizál, és erős igénybevételnek is hosszan ellenáll.
Párna és paplan
Ágysál díszpárna

Díszpárna – Ágysál

Matrac – Matracvédők

Matrac
Éttermi abrosz

Éttermi textil

Professzionális asztalterítőink és textilszalvétáink kiszolgálják a mindennapokat, valamit az igényes ünnepélyes eseményeket is.
A Lakáj Textil a prémium minőségű textíliák forgalmazása mellett kardoskodik, hogy mindig a legjobb és legtartósabb termékeket kínálhassuk, legyen szó akár egy szalvétáról, vagy partedliről.

Függönyözés

Főggönyözés
Tisztitás

Tisztítás

A szálloda tisztítása termékeinkkel egyszerű és nagyszerű. Tisztítószerek, folyékony szappanok, mosószerek (német minőségi technológiával) A termékek ipari felhasználásra lettek kifejlesztve, így kisebb mennyiségben is nagy hatásfokkal használhatóak.