Textil termékek

Textil termékek
A Lakáj Textil Szálloda Ellátó és Szolgáltató Kft. elsősorban a szállodák, hotelek, éttermek és egyéb vendéglátás területén működő cégek számára nyújt szolgáltatást, de figyelemmel van kollégiumok, idősotthonok, egészségügyi és rekreációs intézmények igényeire is.
Tevékenységünk irányai: a Partner ellátása “hotel / szállodai textil és éttermi textil, tisztítószer, függönyözés, technikai eszköz, enteriőr kivitelezés” területén. Egyes keresett árucikkek területén az egyik legnagyobb hazai választékot tudjuk kínálni.
Célunk, hogy partnereink megtalálják nálunk a számukra legkedvezőbb ár- érték arányt a termék minősége és az érte fizetendő ár között. Ez lehetővé teszi akár a pénztárca kímélő megoldások kidolgozását is. Tapasztalatunk szerint viszont érdemes olyan megoldásokat keresni, amely előtérbe helyezi a minőséget és a hosszabb életciklust biztosító termékeket.

Keresés pontosítása


Kiemelt termékek

Hotel törölköző "standard"

Hotel törölköző "standard"

Kiváló I. osztályú minőségű hotel törölköző, mely kellemes bársonyos tapintású, közepes hurkolású frottír termék. Ez a törölköző is magas nedvszívó képességgel rendelkezik. Ha a minőséget he..

Nettó ára: 720,- Ft. 914,- Ft.

Hotel ágynemű szett "standard"

Hotel ágynemű szett "standard"

Vendéglátásra a legjobb választás! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, melyben a exkluzív az alvás. Anyagösszetételének köszönhetően praktikusan kezelhető (szárítás, vasalás). Öltöztesse ..

Nettó ára: 4.750,- Ft. 6.033,- Ft.

Párna "basic" 40x50 cm

Párna "basic" 40x50 cm

Amennyiben gyors és költséghatékony megoldásra van szükség, akkor javasoljuk legegyszerűbb párna típusunkat. Párna tulajdonság: 40 x 50 cm 100% microfiber angin poliészter szál töl..

Nettó ára: 850,- Ft. 1.080,- Ft.

Matrac "basic"

Matrac "basic"

A matrac alapját magas sűrűségű, különleges cellaszerkezetű, modern gyártási technológiával készült hideghab adja. A matracban számtalan csatorna található. mely a szellőzés biztosításában és a nedves..

Nettó ára: 19.990,- Ft. 25.387,- Ft.