Dim-Out függöny

Dim-Out függöny

Egy szoba hangulatának, stílusának kialakításában meghatározó szerep jut a különféle fényáteresztő és sötétítő függönyöknek. Az árnyékolási megoldásaink lehetőségei széles skálán mozognak, kiválóan alkalmazhatjuk őket klasszikus, mediterrán, modern, minimál stílusú belső tér esetén is.

A választék és a folyamatosan változó trendek világában, valamint a függönyök kialakítási technikái között segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő megoldást. Keressen minket, hogy helyszíni felmérést követően megtaláljuk az elképzelését!

A feltüntetett árak minden esetben folyóméterben értendőek (a varrási és egyéb szerelék költségeit az ár nem tartalmazza). Igényfelméréshez, kérjük legyen szíves megadni a kívánt függöny méretét és darabszámát. A végleges árat a helyszíni felmérést követően adjuk meg (melynek díja nettó 15.000,- Ft.)


Függöny "dona"

Függöny "dona"

Egyszerű minta nélküli vastag poliészter sötétítő függöny. Magasságának köszönhetően nagy méretű függöny készíthető a szövetből. Modern színeknek köszönhetően ez a függöny minőségi szobadíszé válhat. ..

Nettó ár: 3.900,- Ft. 4.953,- Ft.

Függöny "márvány"

Függöny "márvány"

Márványos mintájú egyszerű, szép esésű könnyed függöny alapanyag. Poliészter anyagának köszönhetően könnyen tisztható, vasalható és használható. Nem rendelkezik extra tulajdonságokkal. Elérh..

Nettó ár: 2.200,- Ft. 2.794,- Ft.

Függöny "milaso"

Függöny "milaso"

Szép esésű könnyed függöny, mely nem rendelkezik mintával, ellenben hatalmas a színválaszték. Poliészter anyagának köszönhetően könnyen tisztható, vasalható és használható. Nem rendelkezik extra ..

Nettó ár: 5.600,- Ft. 7.112,- Ft.

Függöny "toledo"

Függöny "toledo"

Egyszerű megjelenésű, ezért minden szobában felhelyezhető dimout függöny. A függöny mintája semleges, így színe bármilyen szobával könnyen tud harmonizálni. Vastag és testes a szövet, de így is k..

Nettó ár: 5.910,- Ft. 7.506,- Ft.

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)