Voile (fényáteresztő) függöny

Voile (fényáteresztő) függöny

Egy szoba hangulatának, stílusának kialakításában meghatározó szerep jut a különféle fényáteresztő és sötétítő függönyöknek. Az árnyékolási megoldásaink lehetőségei széles skálán mozognak, kiválóan alkalmazhatjuk őket klasszikus, mediterrán, modern, minimál stílusú belső tér esetén is.

A választék és a folyamatosan változó trendek világában, valamint a függönyök kialakítási technikái között segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő megoldást. Keressen minket, hogy helyszíni felmérést követően megtaláljuk az elképzelését!

A feltüntetett árak minden esetben folyóméterben értendőek (a varrási és egyéb szerelék költségeit az ár nem tartalmazza). Igényfelméréshez, kérjük legyen szíves megadni a kívánt függöny méretét és darabszámát. A végleges árat a helyszíni felmérést követően adjuk meg (melynek díja nettó 15.000,- Ft.)


Függöny "voile project"

Függöny "voile project"

A "voile project" típusú függöny a legalkalmasabb a hotelek, szállodák belső tereinek, szobáinak feldíszítéséhez. Könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Kevésbé ..

Nettó ár: 1.590,- Ft. 2.019,- Ft.

Függöny "voile 1"

Függöny "voile 1"

Könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Kevésbé átlátszó az organzához képest, mert vastagabb szálakból szövik. Ennek köszönhetően nehezebben gyűrődik, ennek ellenére ..

Nettó ár: 1.890,- Ft. 2.400,- Ft.

Függöny "voile 2"

Függöny "voile 2"

Könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Szövésének köszönhetően áttetszőbb típus, de mivel vastagabb szálakból szövik, hosszú időn ás marad tartós a termék. ..

Nettó ár: 1.890,- Ft. 2.400,- Ft.

Függöny "voile 3"

Függöny "voile 3"

Fényes felületű, könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Kevésbé átlátszó az organzához képest, mert vastagabb szálakból szövik. Ennek köszönhetően nehezebben gyűrődik..

Nettó ár: 1.890,- Ft. 2.400,- Ft.

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)