Hotel ágyneműhuzat

Hotel ágyneműhuzat

A szállodai, hotel ágyneműhuzatok lehetnek minta nélküli fehérek, vagy lehetnek elegáns szaténcsíkos mintájúak is. Termékeink mind a szolgáltató, mind a hotel vendég igényeit messzemenőkig ki fogja elégíteni. A hosszú távú gazdasági érdekek miatt nem szabad alacsony árú alacsony és ezért silány minőségű terméket választani! Vászon, krepp, damaszt szatén alapanyagból készítjük el a szállodák részére az ágyneműhuzatokat, melyek (egyes termékek esetében) raktárról azonnal nagy mennyiségben is elérhetőek, így a szállítás rendeléstől akár 1-2 napon belül lehetséges!

Mikor terméket választ vegye figyelembe, milyen célra kívánja felhasználni, milyen enteriőrbe kívánja behelyezni.

Egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igényei szerint megtaláljuk a legjobb megoldást!

Használatba vétel előtt a terméket 30° C-on beavatni szükséges.


Hotel ágyneműhuzat "white"

Hotel ágyneműhuzat "white"

Perkál típusú textilből (nagyon hasonló mint a szatén) konfekcionált lágy tapintású kiváló minőségi ágyneműhuzat. Azoknak ajánljuk akik szeretnék a vászon és a szatén ágyneműhuzat előnyös tulajdonsága..

Nettó ár: 390,- Ft. 495,- Ft.

Hotel ágyneműhuzat "standard"

Hotel ágyneműhuzat "standard"

Vendéglátásra a legjobb választás! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, melyben a exkluzív az alvás. Anyagösszetételének köszönhetően praktikusan kezelhető (szárítás, vasalás). Öltöztesse ..

Nettó ár: 495,- Ft. 629,- Ft.

Hotel ágyneműhuzat "5 mm"

Hotel ágyneműhuzat "5 mm"

Kastélyszállodák és/vagy a nagyon magas eleganciát, egyediséget megkövetelő helyekre ajánlott 5 mm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat. Anyagösszetételének köszönhetően marad mindig kellemes lágy ta..

Nettó ár: 459,- Ft. 583,- Ft.

Hotel ágyneműhuzat "10 mm"

Hotel ágyneműhuzat "10 mm"

A megszokottól eltérő ám klasszikusan elegáns helyekre ajánlott 10 mm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat. Mindig lágy és finom tapintású marad az ágyneműhuzat, melyben öröm lesz az alvás, köszönhet..

Nettó ár: 627,- Ft. 796,- Ft.

Hotel ágyneműhuzat "20 mm"

Hotel ágyneműhuzat "20 mm"

Vendéglátásra a legjobb választás! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, melyben a exkluzív az alvás. Anyagösszetételének köszönhetően praktikusan kezelhető (szárítás, vasalás). A termék szanfor..

Nettó ár: 627,- Ft. 796,- Ft.

Hotel ágyneműhuzat "15 mm"

Hotel ágyneműhuzat "15 mm"

A hagyományos és közkedvelt 15 mm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat. Anyagösszetételének köszönhetően kiváló kezelhetőségi tulajdonságokkal rendelkezik , és mindig megmarad lágy és finom tapintású..

Nettó ár: 675,- Ft. 857,- Ft.

Hotel ágyneműhuzat "27 mm"

Hotel ágyneműhuzat "27 mm"

A hagyományos és közkedvelt 27 mm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat. Anyagösszetételének köszönhetően kiváló kezelhetőségi tulajdonságokkal rendelkezik , és mindig megmarad lágy és finom tapintású..

Nettó ár: 627,- Ft. 796,- Ft.

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)