Hotel ágyneműhuzat szett

Hotel ágyneműhuzat szett

A szállodai, hotel ágyneműhuzatok lehetnek minta nélküli fehérek, vagy lehetnek elegáns szaténcsíkos mintájúak is. Termékeink mind a szolgáltató, mind a hotel vendég igényeit messzemenőkig ki fogja elégíteni. A hosszú távú gazdasági érdekek miatt nem szabad alacsony árú alacsony és ezért silány minőségű terméket választani! Vászon, krepp, damaszt szatén alapanyagból készítjük el a szállodák részére az ágyneműhuzatokat, melyek (egyes termékek esetében) raktárról azonnal nagy mennyiségben is elérhetőek, így a szállítás rendeléstől akár 1-2 napon belül lehetséges!

Mikor terméket választ vegye figyelembe, milyen célra kívánja felhasználni, milyen enteriőrbe kívánja behelyezni.

Egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igényei szerint megtaláljuk a legjobb megoldást!

Használatba vétel előtt a terméket 30° C-on beavatni szükséges.


Hotel ágynemű szett "white"

Hotel ágynemű szett "white"

Perkál típusú textilből (nagyon hasonló a szatén anyaghoz) konfekcionált lágy tapintású kiváló minőségi ágyneműhuzat szett. Azoknak ajánljuk akik szeretnék a vászon és a szatén ágyneműhuzat előnyös tu..

Nettó ár: 3.850,- Ft. 4.890,- Ft.

Hotel ágynemű szett "standard"

Hotel ágynemű szett "standard"

Vendéglátásra a legjobb választás! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, melyben a exkluzív az alvás. Anyagösszetételének köszönhetően praktikusan kezelhető (szárítás, vasalás). Öltöztesse ..

Nettó ár: 4.750,- Ft. 6.033,- Ft.

Hotel ágynemű szett "basic"

Hotel ágynemű szett "basic"

Vendéglátásra a legjobb választás! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, melyben a exkluzív az alvás. Anyagösszetételének köszönhetően praktikusan kezelhető (szárítás, vasalás). A termék szanfor..

Nettó ár: 4.400,- Ft. 5.588,- Ft.

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)