Hotel törölköző

Hotel törölköző

A szálloda, hotel - ám igazából minden szálláshely - fürdőszobáinak legfontosabb tárgyi kelléke a frottír pamut törölköző. A Lakáj Textil által forgalmazott, Törökországból származó kéztörlők, fürdőlepedők finom anyaguknak és vastagságuknak köszönhetően zárják magukba a nedvességet. Ajánlataink között megtalálhatóak a prémium, professzionális igények - csak úgy mint a panziók, apartmanházak, diákszállások, hostelek - kiszolgálására alkalmas termékek.

Törölközőink készletről - nagy mennyiségben is - rendelhetőek,  szállításuk már akár 24 órán belül!

Gyenge és ismeretlen összetételű alapanyagú törölközőt ne válaszon! A Lakáj Textil törölközőivel Ön és vendégei messzemenőig elégedettek lesznek.

Egyedi igény esetében (pld.: logózás, hímzés) is megkeressük a megoldást.

Használatba vétel előtt 30° C-on beavatás szükséges.


Hotel törölköző "pretty"

Hotel törölköző "pretty"

Hotel és szálloda számára elegáns megjelenésű, minőségi frottír törölköző. Szövés kihagyásos, vagy más néven hurokkihagyásos díszítéses technológiával készült (nem zsugorodik össze, mivel ez nem bordű..

Nettó ár: 670,- Ft. 851,- Ft.

Hotel törölköző "nature"

Hotel törölköző "nature"

Hotel és szálloda számára Törökországban gyártott kiváló minőségű, kellemes tapintású frottír termék. Remek választás olyan helyeken ahol elsődleges az ár érték arány, de nem a minőség rovására!&..

Nettó ár: 380,- Ft. 483,- Ft.

Hotel törölköző "standard"

Hotel törölköző "standard"

Kiváló I. osztályú minőségű hotel törölköző, mely kellemes bársonyos tapintású, közepes hurkolású frottír termék. Ez a törölköző is magas nedvszívó képességgel rendelkezik. Ha a minőséget he..

Nettó ár: 720,- Ft. 914,- Ft.

Hotel törölköző "luxury"

Hotel törölköző "luxury"

Selyemfényű bársonyos tapintású kiváló frottír törölköző. Duplán varrott szegélyű, alacsony hurkolású (20/2) termék, mely a legjobb minőségű török frottír (magas nedvszívó képesség) tulajdonságával bí..

Nettó ár: 935,- Ft. 1.187,- Ft.

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)