Textil termékek

Textil termékek
A Lakáj Textil Szálloda Ellátó és Szolgáltató Kft. szolgáltatásai elsősorban szállodák, hotelek, éttermek és egyéb vendéglátás területén működő cégek számára nyújt megoldást. Ezeken kívül figyelmet fordítunk kollégiumok, idősotthonok, egészségügyi és rekreációs intézmények igényeire is.

Tevékenységünk irányai: Partnereinket ellátjuk standard méretű hotel / szállodai textíliákkal, és egyedi éttermi textil termékekkel.

Továbbá tisztítószerrel, függönyözéssel, technikai eszközökkel. Sőt enteriőr kivitelezés” területén is állunk rendelkezésükre. Egyes keresett árucikkek esetében az egyik legnagyobb hazai választékot tudjuk kínálni.


Célunk, hogy partnereink megtalálják nálunk az igényeiknek megfelelő színvonalat, melyet a legkedvezőbb ár- érték arányban biztosítjuk számukra. Ez lehetővé teszi akár a pénztárca kímélő megoldások kidolgozását is. Tapasztalatunk szerint érdemes olyan megoldásokat találni, amely előtérbe helyezi a minőséget és a hosszabb életciklust biztosító termékeket.

Kérdezzen! Mi megadjuk feltett kérdésére a tökéletes megoldást! 


Keresés pontosítása


Kiemelt termékek

Hotel törölköző "standard"

Hotel törölköző "standard"

Kiváló I. osztályú minőségű hotel törölköző. Kellemes bársonyos tapintású, közepes hurkolású frottír termék. Magas nedvszívó képességgel rendelkezik. Törölköző tulajdonság: 100% pa..

Nettó ára: 792,- Ft. 1.006,- Ft.

Hotel ágynemű szett "standard"

Hotel ágynemű szett "standard"

Vendéglátásra a legjobb választás! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, melyben exkluzív az alvás. Anyagösszetételének köszönhetően praktikusan kezelhető (szárítás, vasalás). Öltöztesse fel á..

Nettó ára: 5.225,- Ft. 6.636,- Ft.

Párna "basic" 40x50 cm

Párna "basic" 40x50 cm

Ez az egyszerű kispárna gyors és költséghatékony megoldást nyújt szálláshelyének. Ha ez a célja, arra ez a tökéletes megoldás. Párna tulajdonság: 40 x 50 cm 100% microfiber angin ..

Nettó ára: 935,- Ft. 1.187,- Ft.

Matrac "basic"

Matrac "basic"

A matrac alapját magas sűrűségű, különleges cellaszerkezetű, modern gyártási technológiával készült hideghab adja. A matracban számtalan csatorna található. mely a szellőzés biztosításában és a nedves..

Nettó ára: 21.989,- Ft. 27.926,- Ft.