Díszpárna

Díszpárna

Díszpárnáink között egyaránt megtalálható a klasszikus, és a modern designt stílus. A párna belső térfogattartó töltete térben hullámosított, szilikonizált holofil poliészter szálgolyócskák. Ennek köszönhetően a párna az idő elteltével sem esik össze, használatot követően csak fel kell rázni. 

Egyedi igény keressen minket, hogy megkeressük a legjobb megoldást!


Díszpárna "Angles"

Díszpárna "Angles"

Ez a díszpárna modern megjelenésű semleges színekkel, de mégis látványos mintájú alapanyag. Kiválóan alkalmas semleges helységekben elhelyezve, hogy látványos legyen az enteriőr. Ágysál tulajdons..

Nettó ár: 2.930,- Ft. 3.721,- Ft.

Díszpárna "Dona"

Díszpárna "Dona"

Egyszerű minta nélküli vastag poliészter díszpárna. Kiválóan alkalmas minden olyan helyre, ahol szükség van egy kis dizájnra az ágyon, de nem szükséges a csillogás. Anyagának köszönhetően hosszú időn ..

Nettó ár: 3.039,- Ft. 3.860,- Ft.

Díszpárna "Márvány"

Díszpárna "Márvány"

Márványos mintájú, sallangmentes egyszerű megjelenésű díszpárna. A párna belső töltésének köszönhetően hosszú ideig szép pufi marad, megtartja formáját. Elérhető színek: fehér, szürke, drapp, bar..

Nettó ár: 3.002,- Ft. 3.813,- Ft.

Díszpárna "Milaso"

Díszpárna "Milaso"

Szép megjelenésű minta nélküli anyagból készült díszpárna. Színválasztéka széles, így biztosan lehet választani. Poliészter anyagának köszönhetően könnyen tisztható, vasalható és használható. Elé..

Nettó ár: 4.266,- Ft. 5.417,- Ft.

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)