Dim-Out függöny

Dim-Out függöny

Egy szoba hangulatát, stílusát alapvetően meghatározza a fényáteresztő és sötétítő függöny. Az árnyékolási megoldásaink lehetőségei széles skálán mozognak. Erre kiválóan alkalmazható a függöny klasszikus, mediterrán, modern, minimál stílusú belső tér esetén is. 

Választékunk alkalmazkodik a folyamatosan változó trendekhez. Keressen minket, a helyszínen felmérjük, és Igényeinek, elképzeléseinek megfelelő megoldást megtaláljuk Önnek! 

A feltüntetett árak minden esetben folyóméterben értendőek. A varrási és egyéb szerelék költségeit az ár nem tartalmazza. Igényfelméréshez, kérjük, adja meg a kívánt függöny méretét és darabszámát. A végleges árat a helyszíni felmérést követően adjuk meg (melynek díja nettó 25.000,- Ft.) 


Függöny "dona"

Függöny "dona"

Egyszerű minta nélküli vastag poliészter sötétítő függöny. Magasságának köszönhetően nagy méretű függöny készíthető a szövetből. Modern színeknek köszönhetően ez a függöny minőségi szobadíszé válhat. ..

Nettó ár: 4.507,- Ft. 5.724,- Ft.

Függöny "márvány"

Függöny "márvány"

Márványos mintájú egyszerű, szép esésű könnyed függöny alapanyag. Poliészter anyagának köszönhetően könnyen tisztható, vasalható és használható. Nem rendelkezik extra tulajdonságokkal. Elérh..

Nettó ár: 2.542,- Ft. 3.229,- Ft.

Függöny "milaso"

Függöny "milaso"

Szép esésű, könnyed függöny, hatalmas a színválasztékban. Két vagy több szín kombinálásával egyedivé varázsolhatja a szobák / az étterem stílusát. Poliészter anyagának köszönhetően könnyen tisztható..

Nettó ár: 6.472,- Ft. 8.219,- Ft.

Függöny "toledo"

Függöny "toledo"

Egyszerű megjelenésű, ezért minden szobában felhelyezhető dimout függöny. A függöny mintája semleges, így színe bármilyen szobával könnyen tud harmonizálni. Vastag és testes a szövet, de így is k..

Nettó ár: 6.830,- Ft. 8.674,- Ft.

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)