Rólunk

Rólunk a Lakáj Textilről

Lakáj Textil Szálloda Ellátó és Szolgáltató Kft. elsősorban a szállodák, hotelek, éttermek és egyéb vendéglátás területén működő cégek számára nyújt szolgáltatást, de figyelemmel van kollégiumok, idősotthonok, egészségügyi és rekreációs intézmények igényeire is.Tevékenységünk irányai: a Partner ellátása “szállodai textil és éttermi textil, tisztítószer, függönyözés, technikai eszköz, enteriőr kivitelezés” területén. Egyes keresett árucikkek területén a legnagyobb hazai választékot tudjuk kínálni.

Célunk, hogy partnereink megtalálják nálunk a számukra legkedvezőbb ár- érték arányt a termék minősége és az érte fizetendő ár között. Ez lehetővé teszi akár a pénztárca kímélő megoldások kidolgozását is. Tapasztalatunk szerint viszont érdemes olyan megoldásokat keresni, amely előtérbe helyezi a minőséget és a hosszabb életciklust biztosító termékeket.

Komplex szolgáltatást ajánlunk, amely magában foglalja a tanácsadást, a felméréseket, a gyártást és bizonyos területeken a szerelési munkálatokat. Így Partnereink az ellátás biztonságára támaszkodva a szolgáltatás minőségének folyamatos emelésére koncentrálhatnak.
Az ellátásbiztonság érdekében a Lakáj Textil létrejötte óta folyamatosan újabb partnerekkel bővíti – és egyúttal teszteli is – beszállítói és együttműködő gyártói körét. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy beszállítóink között minél több hazai vállalkozás szerepeljen, a külföldi áruk terén keressük a közvetlen import lehetőségét.Lakáj Textil erős szakmai háttérre támaszkodik és jól elegyíti a fiatal munkatársaink dinamizmusát a tapasztalt kollégáink nagy szakmai gyakorlatával. Csapatunk tagjai között dolgoznak textilipari szakértők, korábbi szállodaipari vezetők, világcégnél értékesítési tapasztalatokat szerzett munkatársak, nagyvállalati marketingvezetők és országos hatáskörű szervezet textilipari felelősei.

Fokozatosan bővülő honlapunk az általunk kínált termékek egyre nagyobb körét mutatja be, és tájékozódásul az egyedi termékárakat is közli. Egyénre szabott, szerződéses illetve projekt árainkért kérjük lépjenek velünk érintkezésbe a honlapon található elérhetőségeinken.


Üdvözlettel:

A Lakáj Textil Szálloda Ellátó és Szolgáltató csapata