Rólunk

Rólunk

Üdvözöljük a Lakáj Textil Szálloda Ellátó és Szolgáltató Kft.-nél!

 

Cégünk elsősorban a szállodák, hotelek, éttermek és más vendéglátóipari vállalkozások részére nyújt kiváló minőségű szolgáltatásokat és hotel / szálloda textil termékeket. Emellett figyelmet szentelünk kollégiumoknak, idősotthonoknak, egészségügyi és rekreációs intézményeknek is, kielégítve az egyedi igényeket.

Széles tevékenységi területünk magában foglalja a "szállodai textil és éttermi textil, tisztítószer, függönyözés, technikai eszköz, enteriőr kivitelezés" területét, ahol a legnagyobb hazai választékot kínáljuk egyes keresett árucikkeken. Célunk, hogy partnereink számára optimális ár-érték arányt biztosítsunk, minőségi termékeket kínálva, miközben vállalkozásunk ezen szemléletéből nem enged.

 

 

 

Kiemelkedően komplex szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a tanácsadást, felméréseket, gyártást és bizonyos területeken a szerelési munkálatokat is. Ezzel partnereink biztonságban érezhetik magukat, és a szolgáltatás minőségének emelésére összpontosíthatnak.

 

Az ellátásbiztonság érdekében folyamatosan bővítjük beszállítói és gyártói körünket, kiemelt figyelmet fordítva a hazai vállalkozásokra. A Lakáj Textil erős szakmai háttérrel rendelkezik, és csapatunkban fiatal, dinamikus munkatársak és tapasztalt szakértők egyaránt helyet kapnak. A vállalati kultúránk és értékeink segítenek abban, hogy egyedülálló szolgáltatást nyújtsunk partnereink számára.

 

 

 

Honlapunkon fokozatosan bővül az általunk kínált termékek körének bemutatása, és egyedi árainkról való tájékozódás céljából kérjük, lépjenek velünk kapcsolatba a honlapunkon elérhető elérhetőségeinken. Minőségi termékeket kínálunk normál árakon, és ebben a szemléletben a vállalkozásunk következetes. Köszönjük, és várjuk együttműködésüket!

 

 

Üdvözlettel:

 

A Lakáj Textil Szálloda Ellátó és Szolgáltató csapata 


Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.