Textil termékek

Textil termékek

A Lakáj Textil Szálloda Ellátó és Szolgáltató Kft. szolgáltatásai elsősorban szállodák, hotelek, éttermek és egyéb vendéglátás területén működő cégek számára nyújt megoldást. Ezeken kívül figyelmet fordítunk kollégiumok, idősotthonok, egészségügyi és rekreációs intézmények igényeire is.

Tevékenységünk irányai: Partnereinket ellátjuk standard méretű hotel / szálloda textíliákkal, és egyedi éttermi textil termékekkel.

Továbbá tisztítószerrel, függönyözéssel, technikai eszközökkel. Sőt enteriőr kivitelezés” területén is állunk rendelkezésükre. Egyes keresett árucikkek esetében az egyik legnagyobb hazai választékot tudjuk kínálni.

 

Célunk, hogy partnereink megtalálják nálunk az igényeiknek megfelelő színvonalat, melyet a legkedvezőbb ár- érték arányban biztosítjuk számukra. Ez lehetővé teszi akár a pénztárca kímélő megoldások kidolgozását is. Tapasztalatunk szerint érdemes olyan megoldásokat találni, amely előtérbe helyezi a minőséget és a hosszabb életciklust biztosító termékeket.

Kérdezzen! Mi megadjuk feltett kérdésére a tökéletes megoldást!


Termék kategóriák


Kiemelt termékek

Párna "nature" 40x50 cm

Párna "nature" 40x50 cm

A "nature" kispárna az igazán exkluzív színvonalat igénylők legjobb választása. Steppelt (kevertszálas) anginja kellemes, puha, és ruganyos. Térfogattartó töltésének köszönhetően használat utáni fe..

3.084,- Ft.
Nettó ára: 2.428,- Ft.

Matracvédő "basic"

Matracvédő "basic"

Ez az egyszerű, és praktikus matracvédő kevertszálas vászonból készült, steppelt felületű termék. 4 oldalt gumizott szegéllyel rögzíthető az ágyhoz. Mosás 40° C-on. Matracvédő tulajdonság:..

5.078,- Ft.
Nettó ára: 3.998,- Ft.

Hotel ágynemű szett "basic" félpárnával

Hotel ágynemű szett "basic" félpárnával

Vendéglátásra a legjobb választás ez a nagypárna és paplan huzatból álló szett! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, mely színvonalas alvást biztosít. Anyagösszetételének köszönhetően pr..

8.380,- Ft.
Nettó ára: 6.598,- Ft.

Hotel törölköző "nature" 30 x 50 cm

Hotel törölköző "nature" 30 x 50 cm

Hotel és szálloda számára Törökországban gyártott kiváló minőségű, kellemes tapintású frottír termék. Törölköző tulajdonság: 100% pamut 30 x 50 cm 400 g/m2 Fehér Törölköz..

589,- Ft.
Nettó ára: 464,- Ft.