Díszpárna

Díszpárna

Díszpárnáink között egyaránt megtalálható a klasszikus, és a modern designt stílus. A párna belső térfogattartó töltete térben hullámosított, szilikonizált holofil poliészter szálgolyócskák. Ennek köszönhetően a párna az idő elteltével sem esik össze, használatot követően csak fel kell rázni. 

Egyedi igény keressen minket, hogy megkeressük a legjobb megoldást!


Díszpárna "Angles"

Díszpárna "Angles"

Ez a díszpárna modern megjelenésű semleges színekkel, de mégis látványos mintájú alapanyag. Kiválóan alkalmas semleges helységekben elhelyezve, hogy látványos legyen az enteriőr. Ágysál tulajdons..

Díszpárna "Dona"

Díszpárna "Dona"

Egyszerű minta nélküli vastag poliészter díszpárna. Kiválóan alkalmas minden olyan helyre, ahol szükség van egy kis dizájnra az ágyon, de nem szükséges a csillogás. Anyagának köszönhetően hosszú időn ..

Díszpárna "Márvány"

Díszpárna "Márvány"

Márványos mintájú, sallangmentes egyszerű megjelenésű díszpárna. A párna belső töltésének köszönhetően hosszú ideig szép pufi marad, megtartja formáját. Elérhető színek: fehér, szürke, drapp, bar..

Díszpárna "Milaso"

Díszpárna "Milaso"

Szép megjelenésű minta nélküli anyagból készült díszpárna. Színválasztéka széles, így biztosan lehet választani. Poliészter anyagának köszönhetően könnyen tisztható, vasalható és használható. Elé..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)