Voile (fényáteresztő) függöny

Voile (fényáteresztő) függöny

Egy szoba hangulatát, stílusát alapvetően meghatározza a fényáteresztő és sötétítő függöny. Az árnyékolási megoldásaink lehetőségei széles skálán mozognak. Erre kiválóan alkalmazható a függöny klasszikus, mediterrán, modern, minimál stílusú belső tér esetén is. 

Választékunk alkalmazkodik a folyamatosan változó trendekhez. Keressen minket, a helyszínen felmérjük, és Igényeinek, elképzeléseinek megfelelő megoldást megtaláljuk Önnek! 

A feltüntetett árak minden esetben folyóméterben értendőek. A varrási és egyéb szerelék költségeit az ár nem tartalmazza. Igényfelméréshez, kérjük, adja meg a kívánt függöny méretét és darabszámát. A végleges árat a helyszíni felmérést követően adjuk meg (melynek díja nettó 25.000,- Ft.) 


Függöny "voile project"

A "voile project" típusú függöny a legalkalmasabb a hotelek, szállodák belső tereinek, szobáinak feldíszítéséhez. Könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Kevésbé ..

2.894,- Ft.
Nettó ár: 2.279,- Ft.

Függöny "voile 1"

Könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Kevésbé átlátszó az organzához képest, mert vastagabb szálakból szövik. Ennek köszönhetően nehezebben gyűrődik, ennek ellenére ..

3.441,- Ft.
Nettó ár: 2.709,- Ft.

Függöny "voile 2"

Könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Szövésének köszönhetően áttetszőbb típus, de mivel vastagabb szálakból szövik, hosszú időn ás marad tartós a termék. ..

3.441,- Ft.
Nettó ár: 2.709,- Ft.

Függöny "voile 3"

Fényes felületű, könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Kevésbé átlátszó az organzához képest, mert vastagabb szálakból szövik. Ennek köszönhetően nehezebben gyűrődik..

3.441,- Ft.
Nettó ár: 2.709,- Ft.

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)