Voile (fényáteresztő) függöny

Voile (fényáteresztő) függöny

Egy szoba hangulatát, stílusát alapvetően meghatározza a fényáteresztő és sötétítő függöny. Az árnyékolási megoldásaink lehetőségei széles skálán mozognak. Erre kiválóan alkalmazható a függöny klasszikus, mediterrán, modern, minimál stílusú belső tér esetén is. 

Választékunk alkalmazkodik a folyamatosan változó trendekhez. Keressen minket, a helyszínen felmérjük, és Igényeinek, elképzeléseinek megfelelő megoldást megtaláljuk Önnek! 

A feltüntetett árak minden esetben folyóméterben értendőek. A varrási és egyéb szerelék költségeit az ár nem tartalmazza. Igényfelméréshez, kérjük, adja meg a kívánt függöny méretét és darabszámát. A végleges árat a helyszíni felmérést követően adjuk meg (melynek díja nettó 25.000,- Ft.) 


Függöny "voile project"

Függöny "voile project"

A "voile project" típusú függöny a legalkalmasabb a hotelek, szállodák belső tereinek, szobáinak feldíszítéséhez. Könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Kevésbé ..

Függöny "voile 1"

Függöny "voile 1"

Könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Kevésbé átlátszó az organzához képest, mert vastagabb szálakból szövik. Ennek köszönhetően nehezebben gyűrődik, ennek ellenére ..

Függöny "voile 2"

Függöny "voile 2"

Könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Szövésének köszönhetően áttetszőbb típus, de mivel vastagabb szálakból szövik, hosszú időn ás marad tartós a termék. ..

Függöny "voile 3"

Függöny "voile 3"

Fényes felületű, könnyed, fátyolszerű lágy esésű poliészterből készült vékony anyag. Kevésbé átlátszó az organzához képest, mert vastagabb szálakból szövik. Ennek köszönhetően nehezebben gyűrődik..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)