Függöny

Függöny

Egy szoba hangulatát, stílusát alapvetően meghatározza a fényáteresztő és sötétítő függöny. Az árnyékolási megoldásaink lehetőségei széles skálán mozognak. Erre kiválóan alkalmazható a függöny klasszikus, mediterrán, modern, minimál stílusú belső tér esetén is. Választékunk alkalmazkodik a folyamatosan változó trendekhez. Keressen minket, a helyszínen felmérjük, és Igényeinek, elképzeléseinek megfelelő megoldást megtaláljuk Önnek! 

A feltüntetett árak minden esetben folyóméterben értendőek. A varrási és egyéb szerelék költségeit az ár nem tartalmazza. Igényfelméréshez, kérjük, adja meg a kívánt függöny méretét és darabszámát. A végleges árat a helyszíni felmérést követően adjuk meg (melynek díja nettó 25.000,- Ft.). 

Lakáj Textil tanácsa: 

  • Ha igazán otthonos hangulatot akar teremteni, a szoba elengedhetetlen kiegészítője a függöny. 
  • Anyagjaink széles választékának köszönhetően a szoba stílusát, harmóniáját tudjuk biztosítani a függöny, az ágysál, a díszpárna, és további kért kiegészítők összehangolásával. 
  • Termékeink ipari felhasználásra gyártott termékek, mely kihordási ideje, minősége a szálláshelyi / éttermi felhasználásra adnak tökéletes megoldást. 
  • Hosszú távon úgy tudja használni ezeket a termékeket, ha a KRESZ címke előírásait betartja. 

Termék kategóriák