Matracvédő

Matracvédő

A szállodai, hotel matrac nagy befektetés. A minőségi matracok védelme nagyon fontos, hogy azt védeni lehessen különböző behatásoktól. Így tovább használhatók a vendégek megelégedésére. Matracvédőink megfelelnek a szállodaipar és a vendéglátás magas szintű követelményeinek. Amennyiben elképzelését itt nem látja, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igényei szerint megtaláljuk a legjobb megoldást! 

Lakáj Textil tanácsa: 

  • Soha ne válasszon háztartásoknak készített termékeket. Azok 1-2 felhasználóra tervezett. Nem bírja az erős igénybevételt. 
  • Hosszú távon úgy tudja használni ezeket a termékeket, ha a KRESZ címke előírásait betartja. 
  • Ha fontos Önnek a vendégei minőségi kiszolgálása, vegye figyelembe a termékek kihordási idejét. 
  • Ez az a plusz költség, amit érdemes bevállalni, hogy a matrac sokkal hosszabb távon szolgálhassa vendégei igényeit. 

Matracvédő "basic"

Ez az egyszerű, és praktikus matracvédő kevertszálas vászonból készült, steppelt felületű termék. 4 oldalt gumizott szegéllyel rögzíthető az ágyhoz. Mosás 40° C-on. Matracvédő tulajdonság:..

5.078,- Ft.
Nettó ár: 3.998,- Ft.

Matracvédő "hotel"

Egyszerű, praktikus és diszkrét módja a matracok megvédésének. Microfiber, vagy kevertszálas steppelt alapanyagból készített, 4 oldalt gumizott szegéllyel rögzíthető az ágyhoz. Vastag, kétoldalasan s..

6.777,- Ft.
Nettó ár: 5.336,- Ft.

Vízzáró matracvédő "basic"

Ez a matracvédő rettentően hatásos, ha a matracot nedvességtől kell megvédeni. A felső réteg puha tapintású pamut frottír, míg az alsó réteg lélegző 100%-ban vízálló poliuretán. Sarkokon gumiszalag..

5.078,- Ft.
Nettó ár: 3.998,- Ft.

Vízzáró matracvédő "basic" körgumis

Ez a matracvédő a nedvességtől védi a matracot. A felső réteg puha tapintású pamut frottír, míg az alsó réteg lélegző 100%-ban vízálló poliuretán. A matracra, vagy ágyra ugyanúgy kell felhelyezni, m..

6.159,- Ft.
Nettó ár: 4.849,- Ft.

Vízzáró matracvédő "basic nature"

Ez a matracvédő rettentően hatásos, amikor a matracot nedvességtől kell megvédeni. A felső réteg puha tapintású pamut, míg az alsó réteg lélegző 100%-ban vízálló poliuretán. Sarkokon gumiszalaggal ..

5.540,- Ft.
Nettó ár: 4.362,- Ft.

Vízzáró matracvédő "basic nature" körgumis

Ez a matracvédő rettentően hatásos, amikor a matracot nedvességtől kell megvédeni. A felső réteg puha tapintású pamut, míg az alsó réteg lélegző 100%-ban vízálló poliuretán. A matracra, vagy ágyra u..

6.777,- Ft.
Nettó ár: 5.336,- Ft.

Vízzáró matracvédő "hotel"

Puha, lélegző, vízálló és nedvtaszító. Praktikus és diszkrét módja a nedves ágy és átázott matracok megelőzésének. Felső réteg pamut frottír, az alsó réteg lélegző vízálló poliuretán. Az ágyra telje..

7.990,- Ft.
Nettó ár: 6.291,- Ft.

Matracvédő "atkavédő"

Előzze meg az atkásodást az általunk gyártott atka elleni matracvédővel. Jelentős költség tényezője van az előírásoknak megfelelő atkamentesítésnek egy hotel esetében. A matrachuzat további tulajdon..

31.964,- Ft.
Nettó ár: 25.168,- Ft.

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)