Szauna lepedő

Szauna lepedő

Wellness helyiségben szaunázáshoz elengedhetetlen termék a kínálatunkban megtalálható megfelelő szauna lepedő. A lepedő anyaga 100% pamut. 

Használatba vétel előtt 30° C-on beavatás szükséges. 

Lakáj Textil tanácsa: 

  • A 100% pamut azért fontos, mert jó minőségű textilt csak jó minőségű gyapotból lehet előállítani. 
  • Szauna lepedő választásakor érdemes figyelembe venni a magasabb igénybevételt, amit a vastagabb szauna lepedő tud biztosítani. 
  • A négyzetmétersúly határozza meg a nedvszívó képességet. 
  • Egyedi igény esetében (pld.: logózás) is megkeressük a megoldást. 

Szauna lepedő "basic"

Ez a lepedő egy egyszerű nyers pamut lepedő, mely szaunázáshoz biztosítja az alap higiéniás követelményekre a megoldást. Szauna lepedő tulajdonság: 100% pamut +/- 125 g/m2 Nyers ..

2.031,- Ft.
Nettó ár: 1.599,- Ft.

Szauna lepedő "standard"

Ez egy két oldalt szegett, könnyed lepedő. Szaunázáshoz egyszerű, de nagyszerű megoldás. Szauna lepedő tulajdonság: 100% pamut +/- 150 g/m2 Fehér Szauna lepedő kezelés: ..

2.504,- Ft.
Nettó ár: 1.972,- Ft.

Szauna lepedő "darázs"

Ha igazán hosszú élettartalmú, magas nedvszívó képességű szauna lepedőt keres, ebben találja meg az igazi megoldást. Fehér, több méretben is megtalálható. 100% pamut termék. Darázs szauna lepedő ..

2.819,- Ft.
Nettó ár: 2.220,- Ft.

Szauna lepedő "darázs hard"

Ez a lepedő a „darázs” lepedő minden tulajdonságát a vastagsággal egészíti ki. Mit tud ez pluszban adni? Melegebb, kényelmesebb, minőségibb érzést!  Fehér, több méretben is megtalálható. 100% ..

3.307,- Ft.
Nettó ár: 2.604,- Ft.

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)