Black-Out függöny

Black-Out függöny

Egy szoba hangulatának, stílusának kialakításában meghatározó szerep jut a különféle fényáteresztő és valódi 100%-os fényzáró (úgynevezett black-out) függönyöknek. Az árnyékolási megoldásaink lehetőségei széles skálán mozognak, kiválóan alkalmazhatjuk őket klasszikus, mediterrán, modern, minimál stílusú belső tér esetén is.

A választék és a folyamatosan változó trendek világában, valamint a függönyök kialakítási technikái között segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő megoldást. Keressen minket, hogy helyszíni felmérést követően megtaláljuk az elképzelését!

A feltüntetett árak minden esetben folyóméterben értendőek (a varrási és egyéb szerelék költségeit az ár nem tartalmazza). Igényfelméréshez, kérjük legyen szíves megadni a kívánt függöny méretét és darabszámát. A végleges árat a helyszíni felmérést követően adjuk meg (melynek díja nettó 25.000,- Ft.)


Függöny "toledo"

Készítsen fényűző megjelenést ezekkel az egyszerű textúrájú függönyökkel! A függöny valódi 99,9%-ban fényzáró úgynevezett black-out. Egyszerű megjelenésű ezért minden szobában felhelyezhető. A va..

6.536,- Ft.
Nettó ár: 5.146,- Ft.

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)