Hotel paplan

Hotel paplan

Ha kényelmes és nyugodt alvás szeretne biztosítani vendégei számára, paplanjaink között megtalálják a megfelelő megoldást. Kínálatunkban professzionális, erős igénybevételnek is ellenálló termékeket nyújtunk. Ezek megfelelnek a szállodaipar és a vendéglátás magas szintű követelményeinek. 

Paplanjaink alapanyagának köszönhetően higiénikusak, nem allergizálnak. A paplan töltete poliészterből készül, amely számos jó tulajdonsággal és előnnyel rendelkezik. Jól hőszigetelő, de mégis szellős. A paplan mosógépben mosható 40° C-on. 

Lakáj Textil tanácsa: 

  • Sose vásároljon silány minőségű, háztartásoknak készített termékeket. Ezek csak 1-2 használóra tervezett paplanok. 
  • Hosszú távon úgy tudja használni ezeket a termékeket, ha a KRESZ címke előírásait betartja. 
  • Ha fontos Önnek a vendégei minőségi kiszolgálása, vegye figyelembe a termékek kihordási idejét. 
  • Minőségi szálloda élménynek elengedhetetlen tényezője a színvonalas paplan. 
  • Kérdezzen tőlünk, mi megadjuk Önnek a tökéletes megoldást. 

Hotel paplan "summer"

Hotel paplan "summer"

Szállodák és vendéglátó helyek számára ajánlott nyári paplan (akár kétszemélyes méretben is). Kellemes alvást biztosít meleg hőmérsékletben is. Minőségi termék, de e mellett kedvező az ár érték arán..

Hotel paplan "standard"

Hotel paplan "standard"

Szállodák, hotelek részére általános felhasználásra készített paplan (akár két személyes méretben is). Ha Ön kedvező árú, mégis jó minőségű terméket keres, ebben a termékben megtalálta a tökéletes ..

Hotel paplan "winter"

Hotel paplan "winter"

Ez az igazán meleget adó paplan. Ha fontos Ön számára, hogy a fázós vendégek is jól érezzék magukat, és hogy az éjszaka hűvösebbre fűtött szobák kellemes álmot biztosítsanak, akkor ez a választás a ..

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)