Hotel paplan

Hotel paplan

Ha kényelmes és nyugodt alvás szeretne biztosítani vendégei számára, paplanjaink között megtalálják a megfelelő megoldást. Kínálatunkban professzionális, erős igénybevételnek is ellenálló termékeket nyújtunk. Ezek megfelelnek a szállodaipar és a vendéglátás magas szintű követelményeinek. 

Paplanjaink alapanyagának köszönhetően higiénikusak, nem allergizálnak. A paplan töltete poliészterből készül, amely számos jó tulajdonsággal és előnnyel rendelkezik. Jól hőszigetelő, de mégis szellős. A paplan mosógépben mosható 40° C-on. 

Lakáj Textil tanácsa: 

  • Sose vásároljon silány minőségű, háztartásoknak készített termékeket. Ezek csak 1-2 használóra tervezett paplanok. 
  • Hosszú távon úgy tudja használni ezeket a termékeket, ha a KRESZ címke előírásait betartja. 
  • Ha fontos Önnek a vendégei minőségi kiszolgálása, vegye figyelembe a termékek kihordási idejét. 
  • Minőségi szálloda élménynek elengedhetetlen tényezője a színvonalas paplan. 
  • Kérdezzen tőlünk, mi megadjuk Önnek a tökéletes megoldást. 

Hotel paplan "summer"

Szállodák és vendéglátó helyek számára ajánlott nyári paplan (akár kétszemélyes méretben is). Kellemes alvást biztosít meleg hőmérsékletben is. Minőségi termék, de e mellett kedvező az ár érték arán..

6.899,- Ft.
Nettó ár: 5.433,- Ft.

Hotel paplan "standard"

Szállodák, hotelek részére általános felhasználásra készített paplan (akár két személyes méretben is). Ha Ön kedvező árú, mégis jó minőségű terméket keres, ebben a termékben megtalálta a tökéletes ..

7.264,- Ft.
Nettó ár: 5.720,- Ft.

Hotel paplan "winter"

Ez az igazán meleget adó paplan. Ha fontos Ön számára, hogy a fázós vendégek is jól érezzék magukat, és hogy az éjszaka hűvösebbre fűtött szobák kellemes álmot biztosítsanak, akkor ez a választás a ..

8.101,- Ft.
Nettó ár: 6.379,- Ft.

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)