Folyékony szappan

Folyékony szappan

A folyékony szappanok közvetlenül magyar gyártóktól származnak, de német minőségi technológiával előállítottak. Ezen termékek döntően ipari méretű felhasználásra lettek kifejlesztve, így kisebb mennyiségben is nagy hatásfokkal használhatóak. 


WELL balzsamos folyékony szappan

Magas minőségű krémszappan. Balzsamossága miatt gazdaságosan adagolható, a bőrhöz kíméletes. Segít megóvni a kezet a kiszáradástól még gyakori kézmosás esetében is. A krémszappan könnyen és gyorsan..

3.185,- Ft.
Nettó ár: 2.508,- Ft.

WELL higiéné folyékony szappan

Higiénés folyékony szappan. Hagyományos krémszappan, mely könnyen adagolható, gazdaságos, a bőrhöz kíméletes. Segít megóvni a kezet a kiszáradástól még gyakori kézmosás esetében is. A krémszappan k..

3.185,- Ft.
Nettó ár: 2.508,- Ft.

WELL aloe vera folyékony szappan

Aloés folyékony szappan. Magas minőségű, relaxáló érzést nyújtó krémszappan. Hagyományos krémszappan, mely könnyen adagolható, gazdaságos, a bőrhöz kíméletes. Segít megóvni a kezet a kiszáradástól m..

3.185,- Ft.
Nettó ár: 2.508,- Ft.

WELL glicerines folyékony szappan

Glicerines folyékony szappan. Hagyományos krémszappan, mely könnyen adagolható, gazdaságos, a bőrhöz kíméletes. Segít megóvni a kezet a kiszáradástól még gyakori kézmosás esetében is. A krémszappan ..

3.185,- Ft.
Nettó ár: 2.508,- Ft.

WELL narancsos csoki folyékony szappan

Narancsos-csoki illatú folyékony szappan. Magas minőségű krémszappan hangulatos illattal, mely eltér az átlagostól. Könnyen adagolható, gazdaságos, a bőrhöz kíméletes. Segít megóvni a kezet a kiszár..

3.185,- Ft.
Nettó ár: 2.508,- Ft.

WELL gránátalma folyékony szappan

Gránátalma illatú folyékony szappan. Magas minőségű krémszappan hangulatos illattal, ha nem az átlagos kell. Könnyen adagolható, gazdaságos, a bőréhez kíméletes. Hatékonyan távolítja el a szennyeződ..

3.185,- Ft.
Nettó ár: 2.508,- Ft.

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)