Hotel ágyneműhuzat

Hotel ágyneműhuzat

A szállodai, hotel ágyneműhuzatok egyik legmeghatározóbb tényezői a szállodai élménynek. Ezért nagyon fontos, hogy szolgálják a minőségi szolgáltatást. A huzatok lehetnek minta nélküli fehérek, vagy elegáns szaténcsíkos mintájúak is. Termékeink mind a szolgáltató, mind a hotel vendég igényeit messzemenőkig kielégítik.  Vászon, damaszt szatén alapanyagból készítjük el a szállodák részére az ágyneműhuzatokat. A egyes termékek raktárról azonnal nagy mennyiségben is elérhetőek, így a szállítás rendeléstől akár 1-2 napon belül lehetséges! Egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. Kérdezzen, és mi megtaláljuk az Ön számára tökéletes megoldást! 

Használatba vétel előtt a terméket 30° C-on beavatni szükséges. 

Lakáj Textil tanácsa: 

  • A hosszú távú gazdasági érdekek miatt nem szabad alacsony árú, silány minőségű terméket választani! 
  • Mikor terméket választ vegye figyelembe, milyen célra kívánja felhasználni, milyen enteriőrbe kívánja behelyezni. 
  • Hosszú távon úgy tudja használni ezeket a termékeket, ha a KRESZ címke előírásait betartja. 
  • Ha fontos Önnek a vendégei minőségi kiszolgálása, vegye figyelembe a termékek kihordási idejét. 
  • Ha az ágyneműhuzat már szürke, göbös, elveszíti méretét, akkor túlhordott. Szükséges a csere! 
  • Szállodai élményt nagy mértékben befolyásolja az ágyneműhuzatok minősége, frissessége. Ha Ön gondos gazdaként jár el, fontos, hogy figyeljen erre. 

Hotel ágyneműhuzat "white"

Hotel ágyneműhuzat "white"

Perkál típusú textilből (nagyon hasonló a szatén anyaghoz) konfekcionált, lágy tapintású kiváló minőségi ágyneműhuzat szett. Különösen puha, könnyed és sima. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék a vászo..

Hotel ágyneműhuzat "standard"

Hotel ágyneműhuzat "standard"

Vendéglátásra a legjobb választás! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, melyben a exkluzív az alvás. Anyagösszetételének köszönhetően praktikusan kezelhető (szárítás, vasalás). Öltöztesse ..

Hotel ágyneműhuzat "10 mm"

Hotel ágyneműhuzat "10 mm"

A megszokottól eltérő, ám klasszikusan elegáns helyekre ajánlott ez a 10 mm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat. Mindig lágy és finom tapintású marad a termék. Ebben igazán öröm lesz az alvás, kös..

Hotel ágyneműhuzat "20 mm"

Hotel ágyneműhuzat "20 mm"

Vendéglátásra a legjobb választás! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, melyben  exkluzív az alvás. Anyagösszetételének köszönhetően praktikusan kezelhető (szárítás, vasalás). A termék ..

Hotel ágyneműhuzat "15 mm"

Hotel ágyneműhuzat "15 mm"

Hagyományos és közkedvelt 15 mm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat. Anyagösszetételének köszönhetően kiváló kezelhetőségi tulajdonságokkal rendelkezik. A kihordási idő végéig megmarad lágy, és fi..

Hotel ágyneműhuzat "27 mm"

Hotel ágyneműhuzat "27 mm"

Hagyományos és közkedvelt 27 mm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat. Anyagösszetételének köszönhetően kiváló kezelhetőségi tulajdonságokkal rendelkezik. A termék szanforízált és mercerizált (méret..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)