Hotel ágyneműhuzat szett

Hotel ágyneműhuzat szett

A szállodai, hotel ágyneműhuzatok egyik legmeghatározóbb tényezői a szállodai élménynek. Ezért nagyon fontos, hogy szolgálják a minőségi szolgáltatást. A huzatok lehetnek minta nélküli fehérek, vagy elegáns szaténcsíkos mintájúak is. Termékeink mind a szolgáltató, mind a hotel vendég igényeit messzemenőkig kielégítik.  Vászon, damaszt szatén alapanyagból készítjük el a szállodák részére az ágyneműhuzatokat. A termékek raktárról azonnal nagy mennyiségben is elérhetőek, így a szállítás rendeléstől akár 1-2 napon belül lehetséges! Egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. Kérdezzen, és mi megtaláljuk az Ön számára tökéletes megoldást! 

Használatba vétel előtt a terméket 30° C-on beavatni szükséges. 

Lakáj Textil tanácsa: 

  • A hosszú távú gazdasági érdekek miatt nem szabad alacsony árú, silány minőségű terméket választani! 
  • Mikor terméket választ vegye figyelembe, milyen célra kívánja felhasználni, milyen enteriőrbe kívánja behelyezni. 
  • Hosszú távon úgy tudja használni ezeket a termékeket, ha a KRESZ címke előírásait betartja. 
  • Ha fontos Önnek a vendégei minőségi kiszolgálása, vegye figyelembe a termékek kihordási idejét. 
  • Ha az ágyneműhuzat már szürke, göbös, elveszíti méretét, akkor túlhordott. Szükséges a csere! 
  • Szállodai élményt nagy mértékben befolyásolja az ágyneműhuzatok minősége, frissessége. Ha Ön gondos gazdaként jár el, fontos, hogy figyeljen erre. Hotel ágynemű szett "white"

Hotel ágynemű szett "white"

Perkál típusú textilből (nagyon hasonló a szatén anyaghoz) konfekcionált, lágy tapintású kiváló minőségi ágyneműhuzat szett. Különösen puha, könnyed és sima. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék a vászo..

Hotel ágynemű szett "standard"

Hotel ágynemű szett "standard"

Vendéglátásra a legjobb választás! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, melyben exkluzív az alvás. Anyagösszetételének köszönhetően praktikusan kezelhető (szárítás, vasalás). Öltöztesse fel á..

Hotel ágynemű szett "basic"

Hotel ágynemű szett "basic"

Vendéglátásra a legjobb választás ez a nagypárna és paplan huzatból álló szett! 2 cm csíkozású damaszt szatén ágyneműhuzat, mely színvonalas alvást biztosít. Anyagösszetételének köszönhetően praktik..

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)